1. Inventarisatie

Beslissingen op het gebied van Cloud kunnen een grote impact hebben op het bedrijfsproces, de bedrijfsvoering en het resultaat van uw organisatie. Het succes en het rendement van de overstap met uw IT-omgeving naar de Cloud hangen af van de strategische keuzes die in het proces hiernaartoe worden gemaakt. 


Lees meer
Hostlinq - inventarisatie van uw situatie
Hostlinq - IT consultancy

2. Advisering

Aan de hand van de inventarisatie wordt het advies geformuleerd. De inventarisatie en het advies concerteren zich niet enkel op de technische aspecten. Vooral uw bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen en gebruikers worden centraal gesteld.


Lees meer

3. Migratie

Hostlinq realiseert voor uw organisatie een succesvolle migratie van uw IT-omgeving naar de Cloud volgens een helder stappenplan en op een beheersbare en voorspelbare manier. Uw bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen en gebruikers staan in dit gehele proces centraal.


Lees meer
Hostlinq - cloud migratie
Hostlinq - IT beheer

4. Beheer

Eén van de voordelen van uw IT-omgeving in de Cloud is dat er minder inspanningen nodig zijn om de IT-omgeving te onderhouden. Hierdoor is het tevens eenvoudiger en financieel aantrekkelijker geworden om het beheer en de support van uw IT-omgeving uit te besteden.


Lees meer