Referenties

Wij zijn trots op onze referenties. Trots omdat we samen werken aan goede en betrouwbare IT oplossingen. In verband met de privacy gevoeligheid, staan niet al onze referenties genoemd. Vraag naar een referentielijst. 

Verolme Special Equipment

Verolme Special Equipment (VSE) produceert warmtewisselaars en drukvaten in alle maten, soorten en gewichten. VSE heeft de gehele IT-omgeving gemigreerd naar het Private Cloud platform van Hostlinq. VSE heeft hierdoor geen periodieke investeringen meer aangaande een serveromgeving of Microsoft licenties. De IT-gebruikers hebben via een beveiligde verbinding nu altijd en overal beschikking over de online werkplekomgeving.

Senior Junior

Senior Junior is een werving & selectie, interim management, detacherings-, en uitzendbureau dat zich richt op onder andere technisch en ondersteunend personeel. Senior Junior heeft er voor gekozen om de volledige IT-omgeving te migreren naar het Private Cloud platform van Hostlinq via het Hostlinq stappenplan. Voor een vast bedrag per werkplek per maand beschikken de IT-gebruikers overal en altijd over alle benodigde documenten en software. De stabiele Cloud oplossing van Hostlinq garandeert Senior Junior van 99.99% uptime van de IT-omgeving.