Hostlinq als Cloud partner

Hostlinq als totaaloplossing

Van inventarisatie en advies tot en met de migratie en het beheer… U heeft één partij die de gehele overstap van uw IT-omgeving naar de Cloud beheersbaar en voorspelbaar voor uw organisatie uitvoert. Met het stappenplan van Hostlinq wordt de overstap naar de Cloud volledig ontzorgd. Lees hier meer over het stappenplan van Hostlinq.

Hostlinq als ondersteuning

Juist bij Cloud computing is kennis en kunde vereist die wellicht niet – of in mindere mate – aanwezig is in uw organisatie. Als uw organisatie een Cloud-gerelateerd project wil realiseren of Clouddienstenwil bieden, dan kan het zo zijn dat hierbij ondersteuning nodig is. Hostlinq kan uw organisatie ondersteunen bij het snel en succesvol bereiken van uw Cloud-doelstellingen. Deze ondersteuning kan adviserend, semi-uitvoerend of volledig uitvoerend zijn. Lees hier meer over de Clouddiensten van Hostlinq.

Hostlinq als Cloud platform

Het Cloud-platform van Hostlinq draait op fysieke en virtuele serverapparatuur waar Hostlinq zelf eigenaar van is. Met het Cloud-platform van Hostlinq heeft u de garantie dat uw gegevens zich bevinden in een Cloud die speciaal voor u als klant is ingericht. Hierdoor weet u zeker dat uw gegevens veilig zijn. Dit komt omdat Hostlinq een Virtal Private Cloud-platform biedt waarmee u de garantie heeft dat uw gegevens in Nederland zijn en in Nederland blijven.

Bij Hostlinq heeft u altijd de garantie van een exit-regeling: op ieder moment kunt u uw IT-omgeving verhuizen naar een andere Cloud-aanbieder. Daarnaast heeft Hostlinq een goed bemande eerste- en tweedelijns telefonische servicedesk om al uw vragen persoonlijk te beantwoorden. U krijgt direct een engineer aan de lijn met de kennis en kunde om uw vraag te beantwoorden of incident op te lossen. De verschillende mogelijkheden van het Hostlinq Cloud-platform kunt u hier lezen.

De fysieke en virtuele serverapparatuur waar het Cloud-platform uit is opgebouwd staat redundant in twee hoogwaardige Tier III datacenters. Hostlinq garandeert u hierdoor 99.98% beschikbaarheid van uw IT-omgeving in de Cloud. Een Tier III datacenter beschikt over state-of-the-art faciliteiten en investeert continu in de verdere ontwikkeling van koel- en energietechniek en beveiliging.