Het karakter van Hostlinq

Eerst denken dan doen

Het bieden van een snelle, veilige, stabiele en flexibele IT-omgeving in de Cloud moet vanzelfsprekend zijn. Met Hostlinq bent u hier dan ook volledig van verzekerd. Echter het succes en het rendement van de overstap naar de Cloud hangen juist af van de strategische keuzes die in het proces hiernaartoe worden gemaakt.
 
Hostlinq inventariseert wat voor uw organisatie de mogelijkheden zijn en zal nuchter adviseren óf een overstap naar de Cloud wel van toegevoegde waarde is. En zo ja welke Cloud-oplossing en welk migratieplan het beste bij uw organisatie passen.

Uw bedrijfsvoering als uitgangspunt

In de inventarisatie en het advies ligt de nadruk naast technische aspecten vooral op het vlak van uw bedrijfsvoering, uw bedrijfsprocessen en uw IT-gebruikers. Zowel de kwalitatieve als de kwantitatieve aspecten worden belicht en helder voor u uiteengezet zodat u een gedegen beslissing kunt nemen.

Realistische blik op Cloud

Bij Hostlinq vinden we dat de Cloud geen doel is maar een middel. Het verplaatsen van de IT-omgeving naar de Cloud is namelijk niet voor iedere organisatie geschikt. Hostlinq durft hier eerlijk in te adviseren.

Beheersbare en voorspelbare werkwijze

Als een overstap naar de Cloud voor uw onderneming de juiste keuze blijkt, dan zorgt Hostlinq voor een nauwkeurige migratie. Volgens een helder stappenplan op een beheersbare en voorspelbare manier. Begeleiding en support voor uw gebruikers is hierin een belangrijk onderdeel.