De Private Cloud van Hostlinq

Uw eigen schaalbare Cloud

Hostlinq biedt een Virtual Private Cloud- platform. Bij een Virtual Private Cloud draait uw IT-omgeving in een Cloud die niet met anderen wordt gedeeld en speciaal voor één klant is ingericht. Hierdoor weet u zeker dat uw gegevens veilig zijn. Uw IT-omgeving in de Cloud kan eenvoudig worden uitgebreid of ingekrompen. 

Uw data is en blijft in Nederland

Het Virtual Private Cloud platform van Hostlinq draait op fysieke en virtuele serverapparatuur waar Hostlinq zelf eigenaar van is. Deze fysieke en virtuele serverapparatuur staat redundant in twee geografisch gescheiden hoogwaardige Tier III datacenters in Nederland. U heeft hiermee de garantie dat uw gegevens in Nederland zijn en in Nederland blijven. 

99.99% up-time van uw IT-omgeving

Een Tier III datacenter beschikt over state-of-the- art faciliteiten en investeert continu in de verdere ontwikkeling van koel- en energietechniek en beveiliging. Deze datacenters zijn aan gekoppeld met redundante glasvezelverbindingen. Een calamiteit in één van de datacenters heeft zo geen gevolgen voor de beschikbaarheid van het Virtual Private Cloud-platform. Hostlinq kan hierdoor 99.99% beschikbaarheid van uw IT-omgeving in de Cloud bieden.